099 661-3902 • 093 923-3929 • 096 363-2239

Сублімована їжа Travellunch Chicken And Noodle Hotpot макарони з куркою 125 г

Сублімована їжа Travellunch Chicken And Noodle Hotpot макарони з куркою 125 г
  • Сублімована їжа Travellunch Chicken And Noodle Hotpot макарони з куркою 125 г  - изображение 1

Сублімована їжа Travellunch Chicken And Noodle Hotpot макарони з куркою 125г (1 порція) - безлактозне куряче блюдо з локшиною і овочами з гарячого горщика - відмінна пропозиція від бренду Travellunch для експедиції на обід. Їжа корисна, калорійна і смачна. Легка і швидка в приготуванні, що в умовах експедиції іноді має колосальний сенс. Сублімовані продукти не обов'язково повинні бути нудними і позбавленими смаку, як знову підтверджує Travellunch. Недарма альпіністи, моряки і навіть полярники по всьому світу використовують продукцію цієї марки.

Технічні особливості:
- просте і легке приготування
- універсальне застосування, наприклад під час поїздок, походів, подорожей
- щільна упаковка, двосторонні виїмки для полегшення відкриття
- без консервантів
- збалансовані по харчуванню страви, що містять відповідні поживні речовини
- тривалий термін зберігання

Технічні характеристики:
Склад: 54% локшини (мука з пшениці твердих сортів, яєчний білок, сіль), 8% курки, морква, мальтодекстрин, горох, пальмова олія, сіль, модифікований крохмаль, дріжджовий екстракт, цибуля, петрушка, екстракт прянощів.
Енергетична цінність: 380 ккал
Харчова цінність: сіль - 5,5 г; вуглеводи - 60 г, з яких цукор - 6,3 г; жир: 6,8 г, з яких насичений жир - 3,7 г; білки - 17 г
Алергени: може містити сліди яєць, селери і сої.
Вага: 125г

п.с.
Сублімація - спосіб консервування продуктів шляхом швидкого і повного видалення вологи. Швидка заморозка не пошкоджує структуру продукту. Лід випаровується у вакуумній камері, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином з продуктів видаляється близько 92% вологи. Готові продукти упаковуються в спеціальні пакети, в яких страви зберігаються близько 5 років, незалежно від навколишньої температури та вологості. Сублімації піддаються будь-які продукти: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину - продукти низької якості не витримують технологічний процес.

Спосіб приготування: відкрийте пачку і влийте в неї близько 400 мл (на 125 г) або 800 мл (на 250 г) окропу, потім ретельно перемішайте вміст і закрийте пакет. Залиште набухати протягом 5-10 хвилин.
Країна реєстрації бренду: Німеччина

показать больше…
Код товару: 119697
TL 51136 L
Немає в наявності

Популярные товары:

Написати відгук


Показать больше