099 661-3902 • 093 923-3929 • 096 363-2239

Сублімована їжа Travellunch Chili con Carne квасоля з яловичиною 250г

Сублімована їжа Travellunch Chili con Carne квасоля з яловичиною 250г
  • Сублімована їжа Travellunch Chili con Carne квасоля з яловичиною 250г - изображение 1

Сублімована їжа Travellunch Chili con Carne квасоля з яловичиною 250г (2 порції)  - відчуйте смак справжнього мексиканського свята. Chili con carne - ароматне сублімоване блюдо від бренду Travellunch. Яловичина, приправлена червоною квасолею, смаженою цибулею і помідорами, прекрасно задовольнить апетит справжнього м'ясоїда. Ця їжа не тільки дуже смачна, а й повноцінна з точки зору поживності і калорійності. Це прекрасно доповнює енергетичні потреби професіоналів, спортсменів, мандрівників і моряків. Страви Travellunch - це глобальний успіх на відкритому ринку, який обумовлений точним вибором інгредієнтів і передовим виробничим процесом.

Технічні особливості:
- просте і легке приготування
- універсальне застосування, наприклад під час поїздок, походів, подорожей
- щільна упаковка, двосторонні виїмки для полегшення відкриття
- без консервантів
- збалансовані по харчуванню страви, що містять відповідні поживні речовини
- тривалий термін зберігання

Технічні характеристики:
Склад: квасоля (40%), рослинний білок, помідори, тости з цибулею 8% (цибуля 76%, пальмовий жир, пшеничне борошно), крохмаль картопляний, гідрогенізований рослинний жир, підлива порошок , яловичина (4%), сіль, цибуля, копчений бекон (2%), ароматизатор, продукт сироватки, екстракт чилі (0,04%). Містить: соєві боби.
Енергетична цінність: 427 ккал
Харчова цінність: сіль - 5,1 г; білок - 19 г; волокно - 14 г; вуглеводи - 43 г, з яких цукор - 8,2 г; жир - 16 г, з яких насичений жир - 9,4 г
Алергени: глютен, соя
Вага: 250г

п.с.
Сублімація - спосіб консервування продуктів шляхом швидкого і повного видалення вологи. Швидка заморозка не пошкоджує структуру продукту. Лід випаровується у вакуумній камері, минаючи рідкий агрегатний стан. Таким чином з продуктів видаляється близько 92% вологи. Готові продукти упаковуються в спеціальні пакети, в яких страви зберігаються близько 5 років, незалежно від навколишньої температури та вологості. Сублімації піддаються будь-які продукти: овочі, фрукти, м'ясо, гарніри, молочна продукція. Для сублімації використовують тільки свіжу високоякісну сировину- продукти низької якості не витримують технологічний процес.

Спосіб приготування: відкрийте пачку і влийте в неї близько 400 мл (на 125 г) або 800 мл (на 250 г) окропу, потім ретельно перемішайте вміст і закрийте пакет. Залиште набухати протягом 5-10 хвилин.
Країна реєстрації бренду: Німеччина

показать больше…
Код товару: 119691
TL 50245
Немає в наявності

Написати відгук


Показать больше